Πολιτική Απορρήτου

Ποιοί είμαστε

Ονομάζομαι Πολυτίμη Γακίδου, είμαι νηπιαγωγός και ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού με το διακριτικό τίτλο ΒΑΒΥ ACADEMY με ταχυδρομική διεύθυνση: Δημητρίου Ράλλη 16, Μαρούσι Αττικής, Τ.Κ 15124, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Αμαρουσίου. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι: info@babyacademy.gr και τηλέφωνο επικοινωνίας +30 210 8069888 (εφεξής ΒΑΒΥ ACADEMY).

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Α. Εισαγωγή

1. Το απόρρητο των επισκεπτών του ιστοτόπου μας, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία του. Η πολιτική μας εξηγεί πως θα χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες.
2. Η συναίνεση σας στη χρήση των cookies σε συμφωνία με τους όρους της πολιτικής μας κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπο, μας επιτρέπει την χρήση cookies κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας.

Β. Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Οι παρακάτω τύποι προσωπικών πληροφοριών μπορούν να συλλεγούν, να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν:

  1. Πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας μεταξύ των οποίων η διεύθυνση IP σας, η γεωγραφική σας τοποθεσία ο τύπος και η έκδοση του περιηγητή σας και το λειτουργικό σας σύστημα.
  2. Πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας και τη χρήση του ιστοτόπου περιλαμβάνοντας την εξωτερική πηγή, τη διάρκεια της επίσκεψης, της προβολές σελίδων και τη διαδρομή πλοήγησης στον ιστότοπο;
  3. Πληροφορίες, όπως το όνομα και το email σας, τις οποίες εισάγετε κατά την ρύθμιση των συνδρομών σας και για την αποστολή των emails και/η των ενημερωτικών δελτίων.
  4. Πληροφορίες που προκύπτουν κατά τη χρήση του ιστότοπου, όπως πότε, πόσο συχνά και κάτω από ποιες συνθήκες το χρησιμοποιείτε.
  5.  Πληροφορίες που κοινοποιείτε στον ιστότοπο με την πρόθεση της δημοσίευσης στο διαδίκτυο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη σας τις πληροφορίες προφίλ σας και το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών σας.
  6. Πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με εμάς μέσω email ή μέσω του ιστοτόπου, περιλαμβάνοντας το περιεχόμενο επικοινωνίας και τα μεταδεδομένα (metadata).
  7. Οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία μας στέλνετε.

Προτού αποκαλύψετε οποιαδήποτε προσωπικές πληροφορίες κάποιου τρίτου ατόμου, θα πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου σχετικά με την κοινοποίηση και την επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών του, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική.

Γ. Σκοποί επεξεργασίας και νομική βάση των προσωπικών σας πληροφοριών

Οι προσωπικές πληροφορίες που γνωστοποιούνται σ’ εμάς χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που ορίζονται από την παρούσα πολιτική στις σχετικές σελίδες του ιστοτόπου και η νομική τους βάση αναφέρεται σε παρένθεση δίπλα στον εκάστοτε σκοπό. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες για τους παρακάτω σκοπούς:

  1. διαχείριση του ιστοτόπου (έννομο συμφέρον) και του σταθμού μας (εκτέλεση σύμβασης)
  2. προσωποποιημένη διαμόρφωση του ιστοτόπου για εσάς (έννομο συμφέρον)
  3. αποστολή μη διαφημιστικών επικοινωνιών (εκτέλεση σύμβασης)
  4. αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σχετικά με τα αιτήματά σας (εκτέλεση σύμβασης) αποστολή του ενημερωτικού δελτίου μας μέσω email αν το έχετε ζητήσει (μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή αν πλέον δεν επιθυμείτε το ενημερωτικό δελτίο) (συναίνεση)
  5. διαχείριση αιτημάτων και παραπόνων που υποβάλλατε οι ίδιοι και σχετίζονται με τον ιστότοπο μας (εκτέλεση σύμβασης)
  6. διατήρηση της ασφάλειας του ιστοτόπου και πρόληψη κατά οποιασδήποτε κακόβουλης ενέργειας ή απάτης (έννομο συμφέρον)
  7. επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με τους όρους και προϋποθέσεις παροχής του ιστοτόπου μας (περιλαμβάνοντας και την επιτήρηση προσωπικών μηνυμάτων που διακινούνται μέσω της ιδιωτικής διαδικτυακής υπηρεσίας μηνυμάτων μας) (έννομο συμφέρον)

Αν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες προς δημοσίευση στον ιστότοπο μας, θα δημοσιεύσουμε ή θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες με βάση την συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να περιορίσετε τη δημοσίευση των πληροφοριών σας στον ιστότοπο μας διαμορφώνοντας ανάλογα τις ρυθμίσεις απορρήτου σας.

Δεν θα διαβιβάσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες χωρίς τη συναίνεση σας σε κανένα τρίτο μέρος ή σε οποιαδήποτε εμπορικό τμήμα τρίτου μέρους, πλην των περιπτώσεων που προβλέπονται στην ενότητα Δ.

Δ. Κοινοποίηση προσωπικών πληροφοριών

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους μας, τα στελέχη, τους ασφαλιστές, ή τους επαγγελματικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους τους προμηθευτές ή τους υπεργολάβους μας όπως απαιτείται για τους σκοπούς που αναφέρει η παρούσα πολιτική.

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε οποιοδήποτε μέλος του ομίλου εταιρειών μας (αυτό σημαίνει τις θυγατρικές μας εταιρείες, την ελέγχου εταιρεία του χαρτοφυλακίου μας και τις θυγατρικές της) όπως απαιτείται για τους σκοπούς που αναφέρει η παρούσα πολιτική.

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές μας πληροφορίες:

  1. στο μέτρο που απαιτείται βάσει νόμου
  2. σε σχέση με οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική νομική διαδικασία
  3.  με σκοπό την εδραίωση, άσκηση ή υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας (μεταξύ των οποίων η παροχή πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και την ελάττωση του πιστωτικού κινδύνου)
  4. σε οποιονδήποτε βάσιμα πιστεύουμε ότι μπορεί να ανήκει στην δικαστική η οποιοδήποτε άλλη αρμόδια αρχή σχετικά με την κοινοποίηση πληροφοριών στην περίπτωση που θεωρούμε ότι η αντίστοιχη αρχή θα απαιτήσει την κοινοποίηση των συγκεκριμένων προσωπικών πληροφοριών.

Επίσης όπως αναφέρεται στην παρούσα πολιτική, δεν θα παρέχουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα μέρη.

Ε. Διεθνείς μεταφορές δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Ενιαίου Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Κανένας από τους παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε δεν εδρεύουν εκτός ΕΕ και του ΕΟΧ.

Ζ. Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

  1. Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για οποιοδήποτε σκοπό δεν θα διατηρούνται για περισσότερο από όσο διάστημα είναι απαραίτητο για αυτούς τους σκοπούς.
  2. Παρά τις υπόλοιπες διατάξεις που προβλέπει η Ενότητα ΣΤ, θα διατηρήσουμε έγγραφα (μεταξύ των οποίων και ηλεκτρονικά έγγραφα) που περιέχουν προσωπικά δεδομένα
  • στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο.
  • αν θεωρούμε ότι τα έγγραφα μπορεί να σχετίζονται με οποιαδήποτε νομική διαδικασία σε ισχύ και
  • με σκοπό την εδραίωση, άσκηση ή υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας (μεταξύ των οποίων η παροχή πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και την ελάττωση του πιστωτικού κινδύνου)

H. Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας

  1. Λαμβάνουμε τις απαιτούμενες προφυλάξεις σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο για να αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση η την αλλοίωση των προσωπικών σας δεδομένων.
  2. Αποδέχεστε ότι η μετάδοση πληροφοριών στο διαδίκτυο είναι εγγενώς μη ασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Θ. Τροποποιήσεις

Μπορεί να ενημερώνουμε την πολιτικής μας κατά καιρούς δημοσιεύοντας μία νέα έκδοση στον ιστότοπο μας κατά καιρούς. Θα πρέπει περιστασιακά να ελέγχετε τη σελίδα ώστε να σιγουρευτείτε ότι κατανοείτε οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική μας.

Ι. Τα δικαιώματα σας

Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας δώσουμε, οποιαδήποτε πληροφορία σας διατηρούμε.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε δωρεάν πρόσβαση στις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς και να ζητήσετε αντίγραφο αυτών. Επίσης έχετε δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε περίπτωση που αυτές είναι ανακριβείς, δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή όλων των προσωπικών σας πληροφοριών (δικαίωμα στη λήθη), δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε επεξεργάσιμη μορφή (δικαίωμα φορητότητας), δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα σας, απευθυνθείτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση DP@babyacademy.gr .

Σε περίπτωση που έχετε παράπονο κατά της επεξεργασίας των προσωπικών σας πληροφοριών που εμείς διενεργούμε, έχετε δικαίωμα προσφυγής στην ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και συγκεκριμένα;

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Κ. Τρίτοι ιστότοποι

Ο ιστότοπος μας περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους σε, και πληροφορίες από, τρίτους ιστότοπους. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε και δεν φέρουμε ευθύνη για τις πολιτικές προστασίας και της πρακτικές τρίτων μερών. Για το λόγο αυτό σας προτρέπουμε να μελετήσετε τις δηλώσεις απορρήτου αυτών των ιστότοπων που τυχόν επισκέπτεστε.

Λ. Ενημέρωση πληροφοριών

Παρακαλώ ενημερώστε μας αν οι πληροφορίες που έχουμε για εσάς χρειάζονται ενημέρωση ή διόρθωση.

Μ. Cookies

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies. Ένα cookie είναι ένα αρχείο που περιέχει ένα αναγνωριστικό (μία σειρά γραμμάτων και αριθμών) που αποστέλλεται μέσω ενός διακομιστή και αποθηκεύεται στον περιηγητή. Το αναγνωριστικό κατόπιν αποστέλλεται πίσω στο διακομιστή κάθε φορά που ο περιηγητής ζητά μία σελίδα από το διακομιστή. Τα cookies μπορεί να είναι είτε “μόνιμα” ή cookies “σύνδεσης”: ένα μόνιμο cookie αποθηκεύεται σε έναν περιηγητή και παραμένει σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία λήξης του, εκτός αν διαγραφεί νωρίτερα από το χρήστη, ένα cookie σύνδεσης, από την άλλη, θα λήξει με το τέλος της σύνδεσης του χρήστη, όταν κλείσει ο περιηγητής. Τα cookies συνήθως δεν περιέχουν πληροφορίες που μπορούν να ταυτοποιήσουν το χρήστη αλλά τα προσωπικά δεδομένα σας που διατηρούμε μπορεί να συνδέονται με δεδομένα που αποθηκεύονται ή ανακτώνται από cookies. Χρησιμοποιούμε μόνιμα cookies.

Τα ονόματα των cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπο μας και ο σκοπός χρήσης τους ορίζεται παρακάτω:

χρησιμοποιούμε στον ιστότοπο μας Google Analytics και Adwords για να αναγνωρίζουμε έναν υπολογιστή όταν ένας χρήστης επισκέπτεται τον ιστότοπο / να εντοπίσουμε τους χρήστες κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο / να επιτρέψουμε τη χρήση καλαθιού αγορών στον ιστότοπο / να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου / να αναλύσουμε τη χρήση του ιστοτόπου / να διαχειριστούμε τον ιστότοπο / να προστατευτείτε από απάτη και να βελτιώσετε την προστασία του ιστοτόπου / να προσωποποιήσουμε τον ιστότοπο για κάθε χρήστη / να στοχεύσουμε διαφημίσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν συγκεκριμένους χρήστες / περιγράψτε τους σκοπούς.

Ο αποκλεισμός όλων των cookies θα έχει αρνητική επίδραση στη λειτουργικότητα πολλών ιστοτόπων. Αν αποκλείσετε τα cookies, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστοτόπου σας.

  1. Μπορείτε να διαγράψετε cookies ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας—για παράδειγμα:
    1. στον Internet Explorer (version 10), θα πρέπει να διαγράψετε χειροκίνητα τα αρχεία των cookie (μπορείτε να βρείτε οδηγίες στο http://support.microsoft.com/kb/278835 );
    2. στο Firefox (version 24), μπορείτε να διαγράψετε τα cookies πατώντας “Εργαλεία,” “Επιλογές,” και “Απόρρητο”, μετά επιλέγοντας “Χρήση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για το ιστορικό”, πατώντας “Προβολή Cookies,” και “Αφαίρεση Όλων των Cookies” και
    3. στο Chrome (version 29), μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies μπαίνοντας στο μενού “Προσαρμογή και έλεγχος”, και πατώντας “Ρυθμίσεις”, “Προβολή Προσαρμοσμένων ρυθμίσεων” και “Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης” και κατόπιν επιλέγοντας “Διαγραφή cookies και άλλων δεδομένων ιστοτόπου” προτού πατήσετε “Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης”.
  2. Ο αποκλεισμός όλων των cookies θα έχει αρνητική επίδραση στη λειτουργικότητα πολλών ιστοτόπων που συνδέονται με το δικό μας ιστότοπο. Αν αποκλείσετε τα cookies, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστοτόπου μας.

Για την άσκηση οποιουδήποτε δικαιώματος σας ή ερωτήματος σας για οποιοδήποτε από τα παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@babyacademy.gr.

Η χρήση των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων της παρούσας πολιτικής απορρήτου.